Concurs equip artístic TOT DANSA 2023

El projecte educatiu TOT DANSA, adreçat als centres d’educació secundària i promogut per l’Institut de Cultura de Barcelona – Ajuntament de Barcelona, l’Institut del Teatre – Diputació de Barcelona i el Consorci Mercat de les Flors, posa en marxa una nova edició i convoca el concurs per seleccionar la direcció artística.

El TOT DANSA té l’objectiu d’apropar la dansa als joves i es presenta com una eina educativa i de formació per al professorat i sobretot com una vivència i experiència positiva, tant personal com col·lectiva, per a l’alumnat adolescent. Es desplega durant el curs escolar, amb una mostra final que té lloc a l’escenari del Mercat de les Flors, el mes de maig. Per les seves dimensions i estructura, a partir de l’actual curs 22/23, les entitats impulsores consideren la necessitat d’obrir la direcció artística del projecte a un equip de dues persones.

El termini de presentació de propostes acaba el dijous 29 de setembre a les 14 hores.

Consulta les bases del concurs aquí

Formulari d’inscripció

Resolució Comissió FASE I Tot Dansa 2023

Resolució FINAL Comissió Tot Dansa 2023

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x