TRANSaccions

del 9 de març al 2 d'abril

 

Aprofita el PACK TRANSaccions! A partir de 3 espectacles del cicle, entrades a 10€. Personal i intransferible

TRANSaccions pot ser un recull d’obres, persones i artistes significatius de diversos temps i moments, llenguatges divergents i mirades en comú. Algunes coses que m’ha semblat que seria interessant compartir amb vosaltres escoltant i aprenent d’altre gent. Treballs que posen sobre la taula la qüestió de les accions performatives, les mirades i la posició del cos i el gènere en el marc de l’acció i en el marc social. El tractament del cos és sovint divers, ho és la manera com aquest  es relaciona amb els elements escènics i com aquests dialoguen amb el públic. Obres per pensar, descobrir, per revisitar i potser, en algun momento puntual, per no gaudir-ne, que també és important saber quines coses no són tan properes a nosaltres…

Aquesta programació també és el resultat d’escoltar a d’altre gent que ben bé podrien ser anomenats comissari/es d’aquest paisatge. Un d’aquests comissaris és la sala Hiroshima, amb qui teixirem algunes complicitats. Us presentem doncs llenguatges totalment actuals i accessibles, propostes per descobrir coses sobre nosaltres a través de la mirada de l’altre i fins hi tot propostes per saber a quines coses no ens sentim propers, però gairebé sempre amb certa ironia i humor. Un valor i un posicionament força difícil de gestionar, encara més quan a sota d’aquesta fina capa hi ha molt més: pensament crític, pensament social i diverses mirades sobre la realitat.

Que tothom estigui disposat a ser contaminat per aquestes propostes i experiències!

Marc Olivé, programació Mercat de les Flors, i Gastón Core, Sala Hiroshima

Informació pràctica

Temporada: 2016-2017

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x