Spring forward – AEROWAVES

Del 17 al 19 d'abril

Aerowaves, plataforma dedicada al descobriment de nous talents de la dansa a Europa, és una xarxa finançada per la UE creada per descobrir els treballs més prometedors d’artistes emergents de la dansa i promoure’ls a través d’actuacions internacionals.

Spring Forward, el festival anual d’Aerowaves, se celebra cada any en una ciutat diferent. Serveix, sobretot, com a plataforma per als Aerowaves Twenty, un grup de coreògrafs emergents que cada any selecciona la xarxa a través d’una convocatòria oberta.

Enguany, Aerowaves i el Mercat de les Flors treballen conjuntament per portar l’Spring Forward a diverses sales de Barcelona. En un cap de setmana farcit d’activitats, vint-i-tres companyies de dansa i artistes de disset països diferents actuaran per al públic de Barcelona, entre el qual hi haurà més d’un centenar de programadors de dansa i arts escèniques, així com aficionats a la dansa de la ciutat.

La selecció dels espectacles, a diferència del que passa en altres plataformes europees de dansa, no depèn de la nacionalitat, sinó del mèrit artístic. L’Spring Forward d’enguany comptarà amb les actuacions de setze artistes dels Aerowaves Twenty, a més d’actuacions d’artistes locals seleccionats i artistes Aerowaves Encore.

Per conèixer tot el programa de l’Spring Forward, visiteu: http://aerowaves.org/calendar/detail/spring-forward

Més informació sobre Aerowaves: http://aerowaves.org/

AW_SpringForward Print

Aerowaves – Spring Forward 2015 from ArtStreamingTV on Vimeo.


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x