SECCIÓ IRREGULAR

D'octubre 2013 a maig 2014

En la seva tercera temporada la Secció Irregular continua creixent i ofereix un programa estable d’octubre a maig.

Mitjançant peces que posen l’èmfasi en l’experimentació, aquesta programació es fa còmplice dels artistes que exploren incessantment les possibilitats de l’ésser i apunten indirectament a noves formes d’organització social.

Amb el cos i la coreografia com a punts de referència, aquestes obres fan servir eines d’àmbits tan dispars com la música, la dansa, la hipnosi, el cinema, el ritual, el sadomasoquisme, el pop o les arts visuals i creen els seus propis formats en funció de les seves necessitats.

En aquesta ocasió, algunes propostes requeriran que deixem el Mercat de les Flors i ens desplacem cap el Parc Natural de Collserola, la Biblioteca Nacional de Catalunya o la Fundació Antoni Tàpies.

Amb la col·laboració del Graner, domen suport a noves produccions locals i nacionals que es presentaran durant el 2014. I a través de les activitats paral·leles, els espectadors podran establir una relació més estreta amb els processos de creació. En consonància amb aquesta idea de continuïtat, aquesta temporada tornaran alguns dels artistes que ja han passat per la Secció Irregular, como Norberto Llopis, Amanda Piña i Daniel Zimmerman.

ATENCIÓ!! Pots beneficiar-te de preus especials (fins al 50% de descompte) per a la compra de diversos espectacles de la SECCIÓ IRREGULAR mitjançant el PACK CREA

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x