Secció Irregular 2012-13

1 i 2 de desembre de 2012 i 16 de gener, 27 de febrer, 27 de març, 24 d'abril, 8 i 11 de maig de 2013

Després de l’èxit de la temporada passada, el Mercat de les Flors torna a presentar la Secció Irregular.

Al desembre de 2012 el programa s’inaugura amb “Llámame Mariachi” de la Ribot. La mítica autora de les “Piezas distinguidas” és un estendard de l’art experimental al que vol donar cabuda la Secció Irregular.

Aquesta temporada la Secció Irregular col·labora també amb la Fundació Tàpies al voltant de l’arxiu de performance feminista Re.Act que la Fundació acull de novembre de 2012 a febrer de 2013.

Des de la Secció Irregular volem insistir en la capacitat de la dansa per transformar-se i generar multitud d’obres dispars que aconsegueixin que ens replantegem una vegada i una altra què és aquesta disciplina.

En aquest sentit, una selecció d’artistes locals, nacionals i internacionals mostraran treballs que utilitzen el cos com a signe seguint premisses pròpies i sense haver d’encaixar en formats establerts.

Encara que les obres que es presenten estan lligades a nocions coreogràfiques, la seva formalització varia enormement i abasta llenguatges tan dispersos com el concert, el cinema, el moviment, l’escultura i la performance, entre d’altres.

LA RIBOT / ITZIAR OKARIZ / ANTÒNIA BAHERVICENTE VÁZQUEZ I USUE ARRIETA / JORDI GALÍ /AMANDA PIÑA I DANIEL ZIMMERMAN / JUAN DOMÍNGUEZ, RAFAEL LAMATA I JAIME VALLAURE / METTE EDVARSEN / JAVIER VAQUERO / AIMAR PÉREZ GALÍ / GARY STEVENS / DANIEL LINEHAN / JAUME FERRETE

Pots seguir la Secció Irregular a les xarxes socials:

                   

Cada vetllada la Secció Irregular convida als assistents a una deliciosa sopa elaborada pel restaurant La Soleà. A més a més podreu assaborir les diferents propostes de la seva carta (cal lliurar l’entrada de l’espectacle).

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

Itinerari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x