SÂLMON< FESTIVAL

Del 22 de gener al 10 de febrer

El Festival SÂLMON< en la seva 7a edició esdevé un festival en transició cap a ser un espai encara més obert, col·lectiu i de ciutat. L’edició del 2019 (22 de gener- 10 de febrer) és doncs la que marcarà el camí cap a l’emancipació i serà la darrera edició en què el Graner i el Mercat de les Flors hi tindran un paper diferenciat com  organitzador i mediador comissari. El SÂLMON< està en procés de canvi cap a esdevenir definitivament un festival d’arts vives de la ciutat, amb una direcció col·lectiva entre diferents espais de la ciutat i amb un model de gestió compartit.

En aquesta edició de transició el SÂLMON< 19 és:

  • Un festival centrat en l’experimentació , la investigació i que posa el valor en el procés. Amb un accent clar cap als creadors locals, sense oblidar la realitat estatal i internacional.
  • Un festival que fomenta un estat de trobada entre comunitats diferents (artistes, públic, professionals) on la distància entre actors-productors-consumidros es fa menys distant (art i proximitat)
  • Un festival que no es centra en la mercantilització d’obres artístiques sinó en la transmissió de continguts i una manera de fer
  • Un festival que muta de forma i contingut, tant a nivell artístic com a nivell organitzatiu, cada dues edicions.
  • Un festival que posa l’accent a Fabra i Coats – Fàbrica de Creació com a seu ARTthinking (educació i cultura) com a eix central de la seva obertura a la ciutat
  • Un festival radical, amb una mirada independent però amb una dependència pública.

www.salmon-dance.com

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x