SÂLMON< festival

Del 26 de novembre al 5 de desembre

 

Que el futur es faci present!

Si la tasca dels artistes és important avui dia és perquè les seves propostes tenen el poder de desbordar-se, de sortir d’elles mateixes i establir un diàleg directe amb allò que ens envolta. Una obra és, sobretot, una invitació viva a imaginar possibilitats d’entendre el món on vivim i a desbordar els límits d’allò que coneixem. Més enllà de l’edifici, el TEATRE ha esdevingut un lloc de trobada i d’intercanvi d’idees i imatges al voltant del que som i d’allò que podem arribar a ser.

Les persones que assumim la posició d’espectadors, som en molts sentits còmplices d’allò que proposen els artistes. La nostra presència i també la nostra experiència són part essencial d’una obra. Com a espectadors tenim una responsabilitat ineludible, la d’ESTAR PRESENTS. Sense el nostre sentiment i els nostre raonaments, les obres no existirien o es quedarien aïllades i inertes.

Després d’un any de col·laboració i diàleg amb les artistes i els seus projectes, des del Graner hem elaborat un programa que inclou maneres molt diferents d’entendre el món i la dansa.

Totes aquestes mirades formen el paisatge que trobareu en aquest programa, amb una atenció molt especial a Llatinoamèrica.

Durant dues setmanes hi haurà les presentacions i, poc a poc, esperem que sorgeixi una constel·lació rica i complexa d’experiències compartides entre els artistes i les persones que decideixin acompanyar-los. I a tu, espectador, lector que ens llegeixes, esperem trobar-t’hi.

Equip SÂLMON<

Amb l’Abonament SÂLMON<, a partir de 5 espectacles del festival, entrades a 6 euros. Abonament personal i instransferible

ABONA’T-HI!!

Amb el suport de

logo_iberescena

Consulta aquí la graella d’espectacles i activitats del SÂLMON< 2015 i aquí sota el programa complet

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x