SÂLMON< FESTIVAL. Creadors europeus ARA

Del 27 de novembre al 7 de desembre

Aconsegueix ara el teu…

PACK SÂLMON 5+

Entrades a 6€ per la  compra d’un mínim de 5 espectacles del Festival Sâlmon<. Pack nominal (1 entrada per persona).

Per gaudir dels descomptes del pack SALMON ara només et caldrà seleccionar un mínim de 5 espectacles del festival i automàticament s’aplicarà el preu de 6€ per espectacle.

______________________________________________________________________

La programació d’aquest festival permet veure els treballs més recents d’alguns dels residents de la fàbrica de creació el Graner i, en la seva tercera edició, el festival SÂLMON< es consolida com una finestra a creadors locals amb una mirada diferencial al voltant del llenguatge del moviment. Entre d’altres presentarem els nous treballs de Manuel Rodríguez, Aimar Pérez Galí o Albert Quesada.

Enguany es tanca també una etapa que fins ara vinculava la programació internacional a modul-dance, un projecte europeu de quatre anys de durada que ha facilitat la mobilitat de 52 artistes seleccionats i 20 cases de dansa europees de 16 països diferents. Durant aquest temps el Graner ha acollit en residència a més d’una dotzena d’artistes internacionals associats al projecte europeu. Aquest any seran presents Jefta van Dinther, Tânia Carvalho i Mala Kline, així com també les dues companyies catalanes escollides dins del projecte modul-dance: Los Corderos i La Veronal.

En paral·lel, SÂLMON< acull durant tres dies la conferència de cloenda del projecte europeu, que reunirà a Barcelona artistes internacionals i als directors de les principals cases de dansa europees. Una trobada que explora diferents metodologies de treball i aproximacions a la dansa i la creació contemporània.

SÂLMON< aposta pel talent i dóna suport creadors que estan a la recerca d’un llenguatge personal, deu dies de programació que ofereixen una visió panoràmica de la creació contemporània local relacionada amb el llenguatge del moviment, des de punts de partida molt dispars, estètiques i llenguatges diferents.

SÂLMON< és una invitació per a l’intercanvi, l’acció i la reflexió que pren el moviment com a punt de referència. Deu dies per establir un diàleg entre artistes, professionals i públic, amb una programació que combina espectacles, laboratoris, xerrades, improvisacions i tallers.

 

 <iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/videoseries?list=PL0bmsEHIbLnivD0Go2n2KAT7VB8JmI97R” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>


Logo modul-dance

EU_flag_cult

European Dancehouse Network

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

Itinerari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x