SÂLMON 2022

del 14 al 20 de febrer de 2021

El festival Sâlmon d’arts vives de Barcelona no va acabar el seu recorregut després de la 9a edició, sinó que s’ha projectat en forma de crossfade o transició durant el 2021 amb l’edició del 2022. Allunyat de la dinàmica firal, freqüentada pels festivals, conscient que “el que construeix món són processos i que el futur només s’obre si hi ha un procés que obre el futur des del present”[1], el Sâlmon ha mantingut encès el foc venidor, fent créixer el cabal del flux en directe que s’invocava en la 9a edició.

Durant el 2021, les quatre estructures co-organitzadores del Sâlmon (Antic Teatre, La Caldera, Graner i La Poderosa), han seguit compartint un espai col·lectiu que ha aflorat en diferents moments amb trobades, residències, publicacions i accions al voltant de les arts vives, en diàleg amb l’equip curatorial d’aquest cicle de festival: Sofia Asencio, Iñaki Álvarez, Bea Fernández i Ariadna Rodriguez, Dianelis Diéguez a la coordinació i amb altres estructures internacionals còmplices.

La 10a edició serà una cristal·lització d’aquest treball col·lectiu sostingut, amb una programació d’arts vives contemporànies que acollirà propostes locals i internacionals de diferents artistes i col·lectius, en diferents espais de la ciutat.

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x