LANDHOL

Del 24 de gener a l'1 de febrer

 

Viatges d’anada i tornada a Holanda

Fa anys que sentim a dir que els Països Baixos són un focus de referència per a la dansa que es fa avui en dia, i per això hem volgut presentar-vos un cicle amb un programa de creadors internacionals que han tingut una relació especial i han fet diversos viatges d’anada i tornada cap a Holanda. Per fer-ho ens hem recolzat en un Festival de referència a Amsterdam, com és el Julidans, que amb 25 anys d’història ha mantingut el recolzament a alguns artistes, ara consagrats, al mateix temps que ha seguit fent de detector del nou talent.

En la programació de LANDHOL hi ha tres línies. D’una banda espectacles d’una certa història de la dansa que posen èmfasi en la importància de la memòria; d’altres amb un impactant component social i, finalment, el Julidans NEXT o l’aposta pel nou talent. Hem tingut l’afortunada coincidència que l’Antic Teatre fa temps ha iniciat una relació amb una de les escoles importants de formació de creadors d’Amsterdam, la SNDO, i per això sumem la seva programació a la del Mercat, essencialment feta a partir de catalans graduats en el darrer any. Això farà possible també parlar d’escoles i de formació.

Us recomanem especialment les xerrades i activitats paral·leles per aprofundir en el context holandès i entendre com han sabut fer que la dansa sigui allà, actualment, un art amb més oportunitats que a casa nostra. Volem donar les gràcies per fer possible aquest cicle a institucions com el propi festival Julidans, el Fons Podium Kunsten i l’ambaixada holandesa a Madrid.

Bon viatge/ Goede reis!!!

FPK_LOGO-WEB-XS ambaixada-holandax-web Julidans logo


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x