IDN – IMATGE, DANSA I NOUS MITJANS

 

 

26, 27, 28 de febrer i 1 de març

En la seva cinquena edició el festival IDN porta de nou a Barcelona una selecció d’obres nacionals i internacionals de dansa en aliança amb els llenguatges audiovisuals i interactius.

Creacions audiovisuals on el gest s’explica sense necessitat de paraules i on podem mirar la dansa amb el valor afegit dels punts de vista d’una càmera que reescriu la coreografia. Obres interactives on participem, amb el nostre moviment, de la transformació i generació d’efectes, creant nous entorns visuals i sonors.

Un programa dirigit a estimular les idees i els sentits i a reconèixer el com i el per què de l’interès de molts dels artistes contemporanis per desenvolupar territoris híbrids, per crear espais de diàleg entre disciplines.

IDN és un festival pensat per a tot tipus de públic, amants de les arts del moviment, curiosos en les aplicacions creatives de les noves tecnologies, interessats en la recerca de les arts visuals i sonores… Sense oblidar els públics més joves i els infants. El conjunt d’activitats que omplirà el Mercat de les Flors inclou presentacions i debats amb els artistes de tots els àmbits implicats: coreògrafs, cineastes, artistes visuals, enginyers de software, músics i intèrprets.

Organitza Mercat de les Flors, NU2’S
Amb la col·laboració Departament de Cultura, Generalitat de Catalunya; Ajuntament de Barcelona

Més info: http://nu2s.org/

Consulta la informació del PACK IDN aquí

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

Itinerari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x