HOP

Del 28 de novembre al 2 de desembre

 

Del 28 de novembre al 2 de desembre

Processos

Hop Processos focalitza la seva acció en facilitar processos de creació, d’investigació i de reflexió en l’àmbit de les danses urbanes. Durant tres dies el Mercat de les Flors acollirà artistes locals i internacionals que mostraran peces en procés de creació per mitjà de maquetes, sortides de residència o works in progress. El públic podrà accedir a les entranyes de la creació, conèixer de prop els artistes i participar en activitats de diàleg i d’anàlisi sobre el panorama actual. Un cap de setmana per capbussar-se en l’escena de les danses urbanes de la mà de projectes en plena ebullició, de la dansa que està per venir.

El Hop situarà una vegada més el Mercat de les Flors com a punt de trobada per a festivals i estructures europees que donen suport a la creació escènica de les danses urbanes, consolidant-se d’aquesta manera com a cita destacada d’àmbit internacional.

De dimecres 28 a divendres 30 de novembre de 10.00 a 13.00
Graner fàbrica de creació (C/ de Jane Addams, 14)
WORKSHOP AMB LANRE MALAOLU (Londres)
Política i societat a escena: curs de dansa i creació. Amb Lanre Malaolu (Londres). Coreògraf guanyador de les edicions 2014 i 2016 del Certamen de Creació Escènica Hop.

Divendres 30 de novembre de 20.00 a 23.00
TOOL BAKS
Jam interdisciplinària de dansa que integra formació, improvisació i diàleg. Obert a tot tipus d’artistes interessats en el moviment. Ofereixen eines Adrián Vega (Iron Skulls Co.) i Dionysios Alamanos.

1 de desembre a les 17.30 // Hall
L’escena de les danses urbanes a Europa
Presentació de la curatoria de Hop Processos i diàleg sobre el panorama actual de les danses urbanes a càrrec de Mercedes L. Caballero, Javi Casado i Esther Vendrell.

APARADOR ESCÈNIC
Mostra internacional de peces en procés de creació.

1 de desembre a les 20.00 // Sala MAC
Monstre, de la Cie. Virgule (FR)
Querencia, de Catarina Campos i Rina Marques (PT)
Elephant in the room, de Lanre Malaolu (UK)
Perception, de Cia. Julien Rossin (BCN/FR)

2 de desembre a les 19.00 // Sala MAC
ALSHE/ME, de Linda i Mike Hayford  (FR)
Process, d’Arnaud Deprez (FR)
Las Viudas, d’Agnés Sales i Héctor Plaza (BCN)
Mawu, de Cia. Aina Lanas (BCN)
Assaig núm. 1, de Diego Sinniger amb ShaQ (BCN/NL)
Protocol #8, Happening d’improvisació, en col·laboració amb The Exploding Fest i Empíric. Moviment: Aina Lanas, Luis García “Fruta” i Iby Baeza. Música: Nora Haddad, Guillem Llotje i Esperit!

Informació pràctica:
Entrada gratuïta (aforament limitat)
Més informació a hop.elgenerador@gmail.com

Organitzen

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x