Hacer Historia(s) Vol. III

del 29 de novembre a l'1 de desembre

 

El cicle Hacer Historia(s) arriba a la seva tercera edició; un any més renovem la nostra necessitat i torna a prendre sentit realitzar-lo, no per inèrcia o tradició, sinó perquè malgrat som conscients que el panorama de les arts vives es nodreix cada cop més d’aquest fer memòria, mirar enrere, repensar, refer, revisitar… observant que tant creadors com programadors i comissaris contemplen a les seves obres o festivals treballs que s’inspiren, reconstrueixen o transmeten coneixement, en aquesta nova edició volem rescatar els conceptes que segueixen ressonant de les anteriors edicions com a grans motors i desbordar-los més enllà de la dansa i del cos dansant, arribar a altres cossos que es posen a l’escena per explicar-nos la seva història, la seva pròpia història en termes de cos, identitat, territori, gènere, etc…

…fer la historia i fer-la nostra, i també fer-la avui, fent-la…

No volem establir una relació ni pedagògica ni nostàlgica amb el passat, la història ens ofereix un gran arxiu d’idees i experiències que, a l’entrar en contacte amb la disposició del present, ens poden ajudar a encarar-lo i travessar-lo .

Hacer Historia(s) Vol. III està organitzat per La Poderosa en col·laboració amb La Caldera, L’Antic Teatre, el Macba i el Mercat de les Flors.

El Mercat acollirà dos treballs de dos artistes, dos coreògrafs, dos solos, dos homes de generacions diferents que aborden el tema de la memòria de formes realment equidistants. Presentem el solo Trança, del coreògraf Thiago Granatto, i tanquem el cicle amb l’última peça de Juan Dominguez, My only memory.

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x