IDN Imatge, Dansa i Nous Mitjans 2013

Del 14 al 23 de febrer

Quarta edició d’IDN, el festival bianual que dedica el seu programa a mostrar diverses maneres de construir un diàleg entre la dansa, la imatge en moviment i les eines digitals. Un programa que enguany s’allarga dues setmanes amb una forta aposta per la producció local i la presentació de dues companyies de renom internacional. Amb Nico Baixas, Oscar Sol+Iris Heitzinger, Pierre Rigal i Australian Dance Theatre en la creació escènica; Guillermo Pfaff, Francesca Llopis, Alba G. Corral, Mim Juncà i Erre que Erre en la creació instal·lativa i un gran nombre d’artistes en la selecció de films de dansa.

Un festival dirigit a tots els públics, per als amants de la dansa i de les arts visuals. Un espai per descobrir nous formats i noves maneres de crear a través de les arts del moviment.

Organitzat per NU2’S i el Mercat de les Flors amb direcció artística de Núria Font

Amb el suport Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració modul-dance, Televisió de Catalunya, L’Animal a l’Esquena, British Council, MediaEstruch

IDN. Imatge, Dansa i Nous Mitjans

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

Itinerari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x