HOP FESTIVAL

Del 9 al 17 de desembre

 

Creació contemporània de dansa urbana

El Mercat torna a acollir el Festival HOP, un projecte impulsat per l’Associació El Generador, Art i Creació Cultural que des del 2011 fomenta la creació escènica contemporània de les danses urbanes. El HOP, trobades de danses urbanes, és una plataforma d’investigació, creació, exhibició i difusió que els ballarins/es de les danses urbanes tenen com a punt de trobada per poder desenvolupar i exposar els seus treballs artístics. De la mateixa manera,  per a públic, programadors i gestors és una plataforma de referència per a visualitzar l’estat actual de la creació escènica de les danses urbanes.

Amb companyies i presència de festivals europeus, el Festival HOP acollirà propostes internacionals, nacionals i locals, laboratoris de creació especialitzats, espais de trobada, d’entrenament i de diàleg, a més de tallers de dansa per a tots els públics.

Durant els mesos d’octubre i novembre es realitzarà el projecte CAMINS DE CREACIÓ a diferents centres cívics i culturals Barcelona. La programació estarà formada per exhibicions, workshops i presentació de treballs en procés d’artistes locals i nacionals.

Amb el suport Mercat de Les Flors, Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya, C.C. Casa Rellotge-Pepita Casanelles, C.C. Barceloneta, Auditori Sant Martí i C.C. Tomasa Cuevas – Les Corts

Aprofita el PACK HOP 2017, els 3 espectacles del Festival per 18€

+ info www.elgenerador.org

#FestivalHop #DansesUrbanes

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x