Festival El Més Petit de Tots 2012

Del 17 al 25 de novembre

FESTIVAL INTERNACIONAL D’ARTS ESCÈNIQUES PER ALS MÉS PETITS (O-5 ANYS)

El Mercat forma part de la xarxa d’espais i teatres desplegada al voltant del festival El més petit de tots, i impulsa l’ampliació del festival a noves ciutats catalanes que s’hi sumen. En aquesta vuitena edició, a més a més de Sabadell -ciutat on va néixer promogut per La Sala Miguel Hernández-, el Teatre de l’Aurora d’Igualada -que ja hi participava en les dues darreres edicions-, s’hi sumen el Mercat de les Flors, el CAER de Reus, el Teatre Principal d’Olot i el Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida. Amb aquesta ampliació s’optimitzen els recursos i s’amplia al territori català.

El més petit de tots és un festival únic al nostre territori dedicat a impulsar les arts escèniques per als nens i nenes de 0 a 5 anys.

www.elmespetitdetots.cat

Amb el suport ICEC Institut Català de les Empreses Culturals; Departament de Benestar Social i Família; Obra Social La Caixa; Ministeri de Cultura INAEM; Diputació de Barcelona

Preu per espectacles 8 € (mateix preu per a adults i per a nens). Tarifa E

Vegeu l’spot del Festival EL MÉS PETIT DE TOTS 2012

I aquí el Video-Resum de l’edició d’enguany

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

Itinerari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x