El Més Petit de Tots 2019 - Mercat de les Flors

Festival EL MÉS PETIT DE TOTS

Del 9 al 24 de novembre

15è Festival Internacional d’Arts Escèniques per als Més Petits (0-5 anys)

Jo també sóc petit!

Aquest 2019, el Festival celebra amb emoció els seus 15 anys de recorregut.

Perquè això és el que significa ser El Més Petit de Tots: fantasia, emoció i aventura. Una fantasia que pot i ha de transitar fora de totes les rutes conegudes. Una emoció que ens commou, entre el somriure i l’excitació dels ulls ben oberts dels infants. Una aventura cap a territoris que només l’art pot conquerir, on tots estem convidats a trobar nous llenguatges per compartir en família.

Compromesos amb la qualitat artística, com a eix vertebrador de la programació, us volem oferir una selecció de les propostes d’arts escèniques per a la primera infància més interessants del panorama actual. Per això hem convidat alguns dels creadors de més rellevància internacional (com Carlos Laredo) a presentar dins el marc del Festival l’estrena dels seus darrers i més innovadors projectes. Gaudirem junts d’espectacles provinents de Noruega, Bèlgica, Suècia, França, així com d’una mostra de les noves produccions del Festival de la mà de creadors del nostre país, com Animal Religion i el col·lectiu Big Bouncers.

Seguim ampliant l’oferta d’activitats paral·leles (conferències, trobades professionals, formació per a professionals i mestres, tallers per a famílies i escoles) que, un any més, trobareu programades a les biblioteques, fàbriques de creació i altres espais de les ciutats on el Festival ha anat creixent, amb el ferm convenciment que l’art per als més petits ha d’arribar a tot arreu i ha de ser per a tots.

Us anunciem també amb satisfacció que el Festival viatjarà fins a les illes Balears, amb la nova incorporació a l’equip del Teatre Principal de Mallorca i el Teatre Municipal de Montcada i Reixac, a qui des d’aquí saludem i donem una càlida benvinguda.

Per als més petits i per a tots aquells que també vulgueu ser petits per uns dies,
Us desitgem un molt bon Festival!

Benvinguts al 15è Festival El Més Petit de Tots!

www.elmespetitdetots.cat

#ElMésPetitDeTots

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x