Festival EL MÉS PETIT DE TOTS

De l'11 al 19 de novembre

 

13è Festival Internacional d’Arts Escèniques per als Més Petits 0-5 anys

El Mercat de les Flors acull durant dues setmanes El Més Petit de Tots, un festival internacional, contemporani i que apropa les arts escèniques als nens i nenes i a les seves famílies. El Mercat es converteix en un bressol per als infants inquiets i per als mestres, mares i pares que els acompanyen en els descobriments més meravellosos.

La seva curiositat també és la nostra i la dels coreògrafs amb els que comparteixen moviments i espectacles. Volem sobretot donar-los ales per preservar la seva llibertat de moviment.

Aquest festival es fa en xarxa amb altres ciutats de Catalunya i presenta una programació plena de llum, on trobareu ballarins que donen forma a l’escuma del sabó a Le Petit Bain (Un petit bany), de la companyia Johanny Bert-Théâtre de Romette (França); Akari, el viatge a la descoberta de la llum del Japó mil·lenari de DA.TE Danza (Andalusia); el despertar de l’imaginari emocional que proposa Montse Roig a Blink Flash Duncan (Catalunya); les mirades i les percepcions dels infants que inspiren Opus 1 de la companyia d’À Coté (França), i el meravellós univers que crea la companyia De Stilte (Holanda) a HiHa Huttenbouwers (Constructors de cabanes). L’objectiu és facilitar un espai on els petits espectadors se sentin lliures per experimentar amb l’art i el cos.

Estigueu atents també al programa d’activitats, conferències i  tallers que el Festival ofereix des de ja fa dos anys per a famílies, professionals i educadors.

Mercat de les Flors, CCCB i SAT! (Barcelona), La Sala Miguel Hernández / L’Estruch (Sabadell), Teatre de l’Aurora (Igualada), Teatre Municipal de l’Escorxador (Lleida), Teatre Principal (Olot), Teatre Municipal (Benicàssim), Teatre Mira-Sol / Teatre Auditori (Sant Cugat), Teatre Clavé (Tordera), Atrium (Viladecans), Teatre Auditori (Granollers), Teatre Tarragona i Teatre Metropol (Tarragona)

#ElMésPetitDeTots

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x