Festival EL MÉS PETIT DE TOTS

Del 10 al 20 de novembre

12è Festival Internacional d’Arts Escèniques per als Més Petits 0-5 anys

Durant dues setmanes el Mercat de les Flors es converteix en el bressol dels infants inquiets, dels i les educadores artistes i de les mares i pares admiradors que, juntament amb els coreògrafs, observen i aprenen del moviment dels més petits. De la primera infància ens commouen els processos de descoberta. Ens importa poder respondre artísticament, a la seva curiositat i sobretot preservar la seva llibertat de moviment.

Aquest festival fet en xarxa amb altres ciutat de Catalunya presenta una programació on trobareu ballarins que utilitzen el seu cos per fer música, com la cia Dansmakers Amsterdam (Holanda); músics que ballen de la cia Musicalmente (Portugal); moviments que creixen dins i fora de bombolles que proposa la cia Act2 (França); textures que inspiren la dansa amb la cia Helena Lizari (Catalunya), o els concerts de moviments de la coreògrafa Inger Cecilie Bertran (Noruega). L’objectiu és facilitar un espai on l’espectador petit se senti lliure i amb la capacitat d’experimentar amb l’art i el cos.

Mercat de les Flors (Barcelona), La Sala Miguel Hernández / Teatre Principal (Sabadell), Teatre de l’Aurora (Igualada), Teatre Municipal de l’Escorxador (Lleida), Teatre Principal (Olot), Teatre Municipal (Benicàssim), Teatre Mira-Sol / Teatre Auditori (Sant Cugat), Teatre Clavé (Tordera), Teatre Auditori (Granollers) i Teatre Tarragona (Tarragona).

www.elmespetitdetots.cat/

Informació pràctica

Temporada: 2016-2017

Itinerari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x