Festival EL MÉS PETIT DE TOTS

Del 9 al 24 de novembre

Festival internacional d’arts escèniques per als més petits (0-5)

9a edició

Els nens i nenes petits, en els seus primers anys, estan descobrint el món i, encuriosits, ho observen tot. El festival El més petit de tots vol estimular les seves descobertes artístiques amb una selecció d’espectacles propers, intimistes i delicats.

El festival El més petit de tots va néixer a Sabadell el 2005 impulsat per LaSala Miguel Hernández, amb una clara vocació internacional. En aquestes vuit edicions anteriors, el festival ha estat un aparador que ha mostrat creacions artístiques de qualitat i de proximitat, essent doncs tot un referent per aquest sector artístic tan poc desenvolupat al nostre país.

Aquesta aventura que ha anat creixent: l’any 2010 s’hi va incorporar el Teatre de l’Aurora d’Igualada; l’any 2012 el festival es va escampar per tot el territori, comptant amb la participació del Mercat de les Flors de Barcelona, el Teatre Principal de Olot, el Teatre de l’Escorxador de Lleida i el Teatre Municipal de Benicàssim; i aquest any 2013 s’hi sumen encara el Teatre-Auditori de Sant Cugat i el Teatre Clavé de Tordera.

Que els nadons també gaudeixin de l’espectacle!

www.elmespetitdetots.cat

Vegeu el video promocional!

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x