Carla Fuentes - Territoris de Llibertat - Mercat de les Flors 2016/2017

ESCOLA BRESSOL/EDUCACIÓ INFANTIL (0-5 ANYS)

 

 

Animem i motivem la llibertat de moviment de l’infant perquè aprèn investigant i descobreix tot provant, tot errant, tot aconseguint. Els nostres programes per als petits i més petits ofereixen projectes que fomenten la proximitat al fet escènic i la descoberta de tot el que envolta el llenguatge del cos i el moviment.

PROJECTE ESCOLA BRESSOL

Projecte en col·laboració:  Institut d’Educació de Barcelona (IMEB)

Per quart any consecutiu des del Mercat/Graner seguim apostant per la formació, la pràctica i la reflexió a l’entorn del moviment als espais de l’escola bressol. Un projecte engrescador desplegat en col·laboració amb l’IMEB, i amb la complicitat de les educadores.

EL MÉS PETIT DE TOTS/ESPECTACLES

12è Festival Internacional d’Arts Escèniques per als Més Petits 0-5 anys.

Del 10 al 20 de novembre de 2016.

Aquest festival, fet en xarxa amb 11 ciutats de Catalunya i coproduït amb Imaginart, presenta al Mercat de les Flors 5 espectacles de sala i diferents tallers a l’aula per a escoles, educadores i famílies, adequats per edats de 0 a 3 i de 3 a 5 anys. Durant dues setmanes el Mercat de les Flors es converteix en el bressol dels infants inquiets, dels i les educadores artistes i de les mares i pares admiradors, que juntament amb els coreògrafs, observen i aprenen del moviment dels més petits.

De la primera infància ens commouen els processos de descoberta. Ens importa poder respondre artísticament al seu natural què és això?, a la seva curiositat i sobretot preservarla seva llibertat de moviment.

Funcions escolars: 10 i 11 de novembre a les 10h, 14 i 15 de novembre a les 10h i 11h i 18 de novembre a les 10, 10:30h i 11:30h.

Funcions familiars i públic general: 12, 13, 19 i 20 de novembre, diferents horaris.

Tallers per educadors/es, per nens i nenes i artistes: Durant els dies del festival.

Informació pràctica

Temporada: 2016-2017

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x