Encuentros Te Veo en Danza

Per primera vegada l’associació Te Veo organitza, amb la col·laboració del Mercat de les Flors, els Encuentros Te Veo En Danza, una trobada internacional per al debat i l’exhibició de dansa per als més petits. Te Veo En Danza desplegarà durant tres dies una programació oberta dirigida a professionals de l’educació, alumnes, famílies i públic general.

En la part de debat i reflexió sobre dansa i educació hem convidat a professionals nacionals i internacionals com Omar Meza (Te Veo), Eulàlia Bosch (professora de filosofia), Davide Venturini (TPO, Itàlia), Emma Gladstone (Sadler’s Wells, Londres), Montserrat Anton (UAB), Enrique Cabrera (Aracaladanza), Claudia Moreso (Nats Nus), Maite Serrat (ODA), Eulàlia Ribera (La Sala Miguel Hernández), i Toni Jodar. En la d’exhibició hi haurà mostra de les propostes escèniques i tallers de les companyies Da.Te Danza (Río de Luna), Nats Nus (Maps), Aracaladanza (Cu-cuco) i Socìetas Raffaello Sanzio (Bucchettino), entre d’altres activitats.

Consulta aquí la programació d’aquesta 1a edició dels ENCUENTROS TE VEO EN DANZA

INSCRIU-TE AQUÍ (Inscripció gratuïta per al personal docent que ha participat en els programes educatius del Mercat)

Lloc diferents espais del Mercat
…………………………………..

Dates del 26 al 28 de gener de 2012
…………………………………..
Preu 5 € (excepte l’espectacle Cu-cuco d’ARACALADANZA, que té un preu de 3€)
…………………………………..
Més informació www.te-veo.org
…………………………………..

Informació pràctica

Temporada: 2011-2012

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x