ELS ÀUSTRIES

Del 16 al 20 d'octubre i 20 de novembre

ELS ÀUSTRIES – commemoració Tricentenari 1714

Centre i motor de les arts del moviment a Catalunya, el Mercat de les Flors participa en la commemoració del Tricentenari de 1714 des d’una òptica contemporània. La creació coreogràfica de l’Àustria del segle XXI és el nucli d’un programa que estableix paral·lelismes creatius entre dos pobles, l’austríac i el català, que al 1700 van compartir una mateixa visió del món.

Els Àustries indaga en les inquietuds i motivacions dels creadors austríacs contemporanis i en la possible influència que han exercit sobre els coreògrafs catalans. A fi d’enriquir la recerca, el Mercat compta amb la complicitat del Tanzquartier de Viena, una casa de la dansa distingida pel seu caràcter experimental i pluridisciplinari, que l’ha portat a relacionar les arts del moviment amb les visuals i el món de la performance. Alyx Eynaudi,Thomas Brandstätter Andrea Maurer i The Loose Collective són els noms propis d’una cita amb la dansa austríaca més heterodoxa i arriscada.

Consulta aquí els diferents actes del Tricentenari:

http://tricentenari.cat/

http://tricentenari.bcn.cat/

http://tricentenari.cat/1714_els_fets.html

Logo Tricentenari 1714

This event is made possible by INTPA – International Network for Dance and Performance Austria of Tanzquartier Wien from funds by BMUKK und BMeiA:

Logo Intpa

Foro Cultural de Austria

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x