Pol Montserrat - Territoris de Llibertat - Mercat de les Flors 2016/2017

EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA (5-12 ANYS)

 

Vols veure com la dansa es transforma? Els nombres infinits i fractals de la companyia Margarit-Mudances, els somnis humans d’Aracaladanza, un conte poètic i sorprenent de la Cia Non Nova, i els límits de la troupe los Galindos.

Escenaris on el docent trobarà propostes i recursos i on se sentirà convidat a treballar la dansa i el moviment a l’aula.

PROJECTE ESCOLES TÀNDEM

Projecte en col·laboració: Fundació Catalunya La Pedrera i Consorci d’Educació de Barcelona
Un projecte il·lusionant de pràctica artísticopedagògica que obre processos transformadors.
Formem Tàndem amb l’Escola Bàrkeno del barri de la Marina a la Zona Franca de Barcelona.

Hem dibuixat el nostre projecte Tàndem a partir de tres eixos principals: la formació, permanent i personalitzada a tot el claustre de professors, el treball de la dansa dins l’horari lectiu com una matèria més, i la participació activa a l’aula del consell de coreògrafs, Àngels Margarit i Claudi Bombardó, que contribueix i enriqueix el coneixement del treball de la dansa des de la visió professional del coreògraf. Dia rere dia, la dansa creix i es desplega en les dinàmiques habituals de l’escola.

CICLE DAN DAN DANSA/ESPECTACLES

Informació pràctica

Temporada: 2016-2017

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x