CAPACITATS

Del 23 d’octubre al 8 de novembre

En un període de tres setmanes us proposem una programació nacional i internacional, un seguit de laboratoris, tallers, mostres i projeccions -alguns d’ells oberts al públic i d’altres exclusius per a professionals- amb la finalitat de donar un pas endavant en la visibilitat i en la forma de treballar les Arts per a la Millora Social a Catalunya. No es tracta d’un festival ni d’una programació d’espectacles, sinó d’unes setmanes per promoure un intercanvi d’experiències entre professionals amb diversitat funcional de països propers (Espanya, Anglaterra i Itàlia).

En aquestes dates també es realitzaran laboratoris amb mostra pública de resultats, veurem alguns espectacles i pel·lícules de qualitat i es faran accions de formació als professionals de la dansa i les arts escèniques. També tindran lloc accions de formació als monitors i educadors socials que treballen amb col·lectius amb diversitat funcional i en risc d’exclusió social.

Totes aquestes activitats han estat organitzades a partir d’una plataforma de la qual en formen part l’Espai Dansat! del SAT!, Thomas Noone Dance, el British Council, l’Associació Kiakahart – Arts del Moviment, el col·lectiu Liant La Troca, Apropa Cultura, l’Institut del Teatre i IT Dansa, NU’s, MACBA, Consorci de Biblioteques de Barcelona, així com el mateix Mercat de les Flors.

CALENDARI

Clica en la imatge per descarregar-te el programa sencer

Graella d'activitats cicle CAPACITATS

ABONAMENT CAPACITATS

Abonament de 2 a 4 entrades que permet combinar els 3 tallers amb l’entrada per veure Aurora d’ALESSANDRO SCIARRONI

1 taller + espectacle: 17€
2 taller + espectacle: 25,50€
3 taller + espectacle: 34€

ABONA’T-HI!

CONSULTA TOTS ELS ESPECTACLES I MOSTRES, LES PROJECCIONS, ELS TALLERS I ELS LABORATORIS DEL CICLE

ESPECTACLES I MOSTRES

PROJECCIONS

TALLERS

LABORATORI

ALTRES ACTIVITATS

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x