BRASIL, 2 CARES. Mostra de creadors brasilers actuals

Del 13 al 15 de març

Pack Brasil

Aconsegueix el teu Pack Brasil per disfrutar de Brasil, 2 cares: pagues una entrada i la segona et surt al 50% (només per la compra d’entrades d’espectacles diferents)

2 entrades = 18 euros                     

Afegeix les dues entrades a la teva cistella i el descompte s’aplicarà automàticament.


 

Més enllà de l’esport, entre un mundial de futbol i uns jocs olímpics, Brasil és un país a vessar de creadors interessants que malden, no per arribar els primers i esgarrapar unes dècimes de segons als competidors, sinó per explicar històries plenes de compromís artístic i social. La nostra intenció amb aquest cicle és oferir una primera mostra de la creació que avui s’hi fa, d’una dansa que parteix d’una necessitat vital, arrelada a les transformacions i els moviments socials que viu el país.

La nostra relació amb Brasil comença amb Trocas, un projecte educatiu que s’inicia el mes de novembre de 2014 amb el suport d’Acción Cultural Española i que porta a l’altra banda de l’Atlàntic a diverses companyies espanyoles amb produccions per a públic familiar. En aquest projecte també hi ha tot un conjunt d’accions de formació a partir de la maleta pedagògica del Mercat que viatja per diferents teatres de Rio, Sao Paulo, Fortaleza i Belo Horizonte amb el recolzament, entre d’altres, de la institució brasilera Funarte.

La torna és la programació que farem aquesta temporada de companyies brasileres. Aquest cicle està comissariat pel Mercat amb la col·laboració i la complicitat de diversos festivals, en especial el Festival Panorama de Rio de Janeiro o el Fórum Internacional de Dança de Belo Horizonte, entre d’altres.

Amb la col·laboració

Print

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

Itinerari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x