Africa Moment amb el Mercat de les Flors

 

Amb connexions triangulars entre Àfrica, Amèrica Llatina i Europa, Africa Moment pretén generar espais de creació i reflexió a través del cos per contribuir al posicionament de la creació africana i de la seva diàspora dins del panorama nacional i internacional, transformant el sector de les arts escèniques cap a la diversitat i la inclusió a nivell transversal.La VI Trobada Internacional d’Arts Vives Africa Moment’22 tindrà lloc del 2 al 16 de desembre a l’àrea de Barcelona, amb una programació interdisciplinària d’avantguarda que oferirà un programa de formació destinat a artistes professionals i una secció digital amb contingut accessible des de tot el món, a més del programa de residències de creació, noves produccions i beques artístiques. Com a primícia, aquesta sisena edició llançarà la secció AM22PRO, exclusiva per a professionals del sector.

Aquesta cita està impulsada per l’associació Africa Moment, creada pel bioarquitecte camerunès Angel Fulla, i compta amb la direcció artística i comissariat de la coreògrafa i actriu Aïda Colmenero Dïaz.

Enguany el festival proposa l’espectacle Kolochi Baw de la Cia Aïda Colmenero Dïaz i Smeer, de Trixie Munyama. El Mercat incorpora al festival la peça Cheered lies, del coreògraf de Moçambic Panaíbra Gabriel Canda.

Informació pràctica

Temporada: 2022-2023

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x