Africa Moment 2020-21

La trobada internacional d’arts escèniques de l’Àfrica contemporània Àfrica Moment celebra la seva quarta edició del 10 al 20 de desembre de 2020, amb un període previ de residències artístiques al Graner des del 30 de novembre. Àfrica Moment pretén generar espais de creació i reflexió mitjançant el cos per contribuir al posicionament de la creació africana i de la seva diàspora dins del panorama nacional i internacional. En aquesta edició, es posarà el focus en la creació sud-africana en clau de gènere, amb una programació artística que desafia allò convencional i pretén reptar el públic a involucrar-se en els processos de creació i a despertar el seu propi pensament crític.

Aquesta cita està impulsada per l’associació Àfrica Moment, creada per Angel Fulla, camerunès dedicat a la bioconstrucció mitjançant el seu projecte African Angara. La trobada internacional Àfrica Moment està dirigida per la coreògrafa i actriu Aída Colmenero Díaz, especialitzada en arts escèniques del continent africà.

www.africamoment.org

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x