0-5 Escola Bressol / Educació Infantil

 

Propostes cuidades i brodades des de la consciència de donar espai a l’infant en les seves primeres aproximacions a la dansa. Treballem in situ a l’aula mitjançant el projecte Cos i Moviment 0-3 per potenciar la llibertat del cos i el joc a través del moviment; l’oferta de funcions per aquesta etapa ve de la mà del festival elPetit, amb propostes escèniques acurades que segueixen les  necessitats i els ritmes dels més petits.

PROJECTE ESCOLA BRESSOL Cos i moviment 0-3

Un projecte pioner que enguany arriba ja la 9ena edició i amb una vintena escoles bressol públiques de Barcelona. Durant tot el curs escolar, amb l’acompanyament de l’Institut d’Educació de Barcelona, busquem la descoberta de tot allò que envolta el llenguatge del cos i el moviment en els infants més petits i la seva proximitat al fet escènic. Provar, investigar i explorar, tres conceptes de treball que compartim amb educadores i equips, fent de l’aula el primer escenari natural de l’infant.

elPetit 2021

Un festival internacional d’arts escèniques per als més petits (0-5) que arriba a la 17a edició amb un programa especial d’espectacles i tallers per a la petita infància compartit amb 11 ciutats catalanes.

Informació pràctica

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x