Una nova edició del TOTS DANSEN a diverses ciutats del territori

El projecte de pràctica artística a l’aula adreçat a centres de secundària i batxillerat està impulsat pel Mercat de les Flors i la Xarxa Transversal i està tenint lloc a diferents ciutats catalanes: Granollers, Manresa, Mataró, Olot, Sant Cugat del Vallès i Vilanova i la Geltrú.

Aquest projecte implica a 25 instituts i gairebé 1.500 alumnes de secundària, a més d’una cinquantena de professors i una desena de formadors que fan l’assistència al coreògraf locals.

El procés d’aquest projecte comença el mes de gener amb una formació de professors al Mercat de les Flors, i segueix amb el treball a les aules amb els alumnes, professors i formadors. L’Álvaro de la Peña n’és el director artístic i amb l’ajuda dels formadors i professors ha creat una coreografia inspirada amb els propis moviments i inquietuds dels alumnes.

El Calendari de funcions de TOTS DANSEN 15-16

8 d’abril funció: Teatre Principal d’Olot

20 d’abril funció (grup 1) i 22 d’abril funció (grup 2): Kursaal de Manresa

27 d’abril funció: Teatre Auditori de Sant Cugat

28 d’abril funció (grup 1) i 29 d’abril funció (grup 2): Teatre Principal de Vilanova

19 de maig funció (grup 1) i 20 de maig funció (grup 2) Teatre Auditori de Granollers

27 de maig funció (grup 1) i 28 de maig funció (grup 2): Teatre Monumental de Mataró

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x