Una nova col•laboració del Mercat amb la Fundació Alícia

Fruit de la col•laboració en el Programa TAS de la Fundació Alicia, el Mercat de les Flors participa a la jornada “Alicia’t”, que celebra els 5 anys d’Alícia a Món Sant Benet i on es presenten els diferents programes i entitats amb qui ha col•laborat Alícia en aquests anys.

El programa Tas de la Fundació Alicia és un mètode de foment de l’alimentació saludable i l’activitat física en l’entorn escolar. Focalitzat en els alumnes de secundària, la Fundació proposa un seguit d’activitats dirigida als adolescents amb l’objectiu que prenguin consciència dels valors de l’alimentació i de l’activitat física, i per tant portin una vida més saludable. El programa ha incorporat enguany al Mercat de les Flors com a referent de la dansa per dissenyar i impartir uns tallers a les escoles participants; l’objectiu és descobrir la dansa com una altra manera de realitzar activitat física, alhora que de comprensió i coneixement del propi cos, activitat que no sempre és fàcil que els adolescents hi tinguin accés.

Més informació AQUÍ

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x