Un dels artistes de la present temporada del Mercat, Premi de Circ Ciutat de Barcelona

Quim Girón ha rebut el guardó pel seu espectacle Sifonòfor, que aporta una nova mirada a les gramàtiques del circ mitjançant un treball col·lectiu de naturalesa multidisciplinària, segons ha dictaminat el jurat. Podrem veure el treball d’aquest artista al front de la seva companyia, Animal Religion, els dies 23 i 24 d’abril amb una nova peça, Sapiens Zoo (+ info) dins del cicle Circ d’Ara Mateix que proposa el Mercat.

I aprofitem per felicitar a Bea Fernández i Mònica Muntaner, artistes al front de La Poderosa, per la producció d’Hacer Historia(s). El jurat ha guardonat aquest projecte amb el Premi Ciutat de Barcelona de Dansa: d’aquest cicle en valorem la tasca d’experimentació, recerca i la recuperació d’una història recent, que ens ajuda en la comprensió de l’avui i del demà. A més, volem reconèixer la seva perseverança que durant 15 anys ha acompanyat l’evolució del teixit artístic de la ciutat.

+ info dels Premis

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x