Seleccionats els creadors per INTERPOLACIÓN #1, un nou projecte internacional iniciat pel Graner

El Graner, amb el suport d’Iberescena (Programa de Residencias Iberescena 2014) i el Mercat de les Flors inicia Interpolación #1, un nou projecte internacional sota el paraigües de la publicació Ojo i del projecte Observatorio Transregional.

Interpolación #1 és una trobada de diàleg que pretén cridar l’atenció sobre la coincidència o no de les pràctiques artístiques entre creadors de diferents contextos, a partir del concepte i definició d’interpolació, entesa com l’acció d’obtenir nous punts partint del coneixement conjunt discret de punts, entenent la persona com un punt i el conjunt com la suma de persones.

Interpolació #1 és una trobada de diàleg lliure sense marc entre 5 persones que es desconeixen per veure quines interpolacions de pensament artístic generen entre elles.

En aquesta primera edició del projecte els països i les creadores implicades són: Tania Solomonoff (Argentina-Mèxic), Ayala Hernández (Uruguay), Patrica Caballero (Espanya), Cláudia Müller (Brasil), Bárbara Pinto (Xile).

Totes elles treballaran una setmana conjuntament i dues setmanes a títol individual al Graner durant la tardor de 2014

Tota la info sobre el projecte a INTERPOLACIÓN 1

interpolacion

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x