Segona trobada del projecte educatiu Map to the Stars

El Mercat de les Flors va acollir del 14 al 17 de març la segona trobada de Map to the Stars, un projecte d’àmbit europeu per dur la dansa a les escoles a través d’una aplicació per a terminals mòbils. El grup de treball d’aquest projecte ha estat format per representants d’Il Museo dei Bambini de Roma, el Ballet National de Marseille, el centre de creació ICK d’Amsterdam i el Mercat de les Flors de Barcelona.

Actualment, el projecte està en fase de construcció de la seva arquitectura tecnològica i ja s’han començat a fer proves sobre el seu funcionament i continguts, de les quals s’anirà informant. En tot el procés es compta amb la col·laboració d’alguns mestres d’escoles públiques locals i, com a acompanyament artístic, l’encarregat de fer-ne el seguiment des del Mercat de les Flors és el coreògraf Aimar Pérez Galí.

Participants i consultors:

Partners:

Consultors externs:SILK Fluegge (Linz, Austria) (SILK)
Manuvo Europe SAS (Avinyó, França) (Manuvo)

Projecte amb suport de la Unió Europea-Creative Europe

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x