Roberto Olivan, premi Ciutat de Barcelona en la categoria de dansa

Roberto Olivan, coreògraf associat al Mercat de les Flors, ha estat guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona 2013 en la categoria de dansa per A place to bury strangers, “un espectacle vital i poètic que transmet energia i plaer per la dansa. Aquest treball és fruit de la seva feina polièdrica com a ballarí de trajectòria internacional, intèrpret, creador i dinamitzador en especial del projecte Deltebre Dansa“, segons ha determinat el jurat format per Cesc Casadesús (president), Alicia Pérez-Cabrero, Beatriu Daniel, Bàrbara Raubert i Álvaro de la Peña.

Format a l’Institut del Teatre de Barcelona i a l’escola P.A.R.T.S. de la coreògrafa Anne Teresa de Keersmaeker (Rosas), amb qui ha treballat en diferents espectacles, Olivan va fundar a Bèlgica la seva companyia Enclave l’any 2003, amb la què ha creat nombrosos espectacles que s’han vist arreu del món. Ha impartit un gran nombre de classes i tallers i actualment combina la seva tasca coreogràfica i com a ballarí amb la direcció artística del Festival Deltebre Dansa des de l’any 2004.

Pots veure vídeos i més informació de l’espectacle AQUÍ.

L’acte de lliurament dels premis se celebrarà l’11 de febrer a les 19h al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

1312548688foto_roberto_olivan

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x