Propostes per participar en diferents activitats del SÂLMON< festival

Del 22 de gener al 10 de febrer tindrà lloc el SÂLMON< festival al Mercat de les Flors i al Graner fàbrica de creació i enguany expandint-se a nombrosos espais de la ciutat, com ara l’Antic Teatre, la Sala Hiroshima, la Fabra i Coats, el MACBA, la Fundació Miró, el Zumzeig, el MNAC, el CaixaForum, etc.

Aquesta 7a edició del Festival SÂLMON< vol ser més participativa que mai i fer protagonista al públic. Per això presenten quatre propostes de laboratoris de creació i participació en espectacles: des de fer ‘covers’ de cançons, sèries i altres ficcions amb Aristeo Mora, experimentar i participar en un espectacle del Festival amb Alberto Cortés, descolonitzar gestualitats amb La Agencia, fer conviure educació i arts vives amb Javier Cruz, Fernando Gandasegui i Maria Acaso, fins a assistir a un workshop amb Semolina Tomic. Tots els laboratoris són gratuïts, amb convocatòria oberta fins a cobrir places.

+ INFO

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x