Presentació nou llibre de Mal Pelo dimarts 28 a La Central del Raval

Dimarts 28 de febrer, a les 19 hores, Mal Pelo presenta en col·laboració amb Edicions Polígrafa la seva nova publicació, el llibre-dvd Swimming Horses. Aquest llibre neix del desig de fer una revisió dels elements que han acompanyat les creacions de Mal Pelo al llarg dels darrers 12 anys. El llibre conté, d’una banda, fotografies de Jordi Bover que, a més a més de la força visual i la profunditat que contenen, permeten observar diversos aspectes del treball de Maria Muñoz i Pep Ramis: el moviment, l’ús dels objectes, la il·luminació, la gestualitat i la presència, les tensions de l’espai i alguns codis i eines que s’utilitzen en escena.

D’altra banda, s’incorporen veus de persones que han seguit l’evolució del grup, la seva mirada precisa sobre la nostra manera d’habitar l’escena o de construir una dramatúrgia fragmentada que es recolza en diferents llenguatges i en la força dels intèrprets.

Presenten l’acte:

Francisco Rei, director Edicions Polígrafa
Imma Merino, periodista i professora de l’UdG
Lali Bosch, escriptora i comissària d’exposicions
Jordi Bover, fotògraf d’arts escèniques
Maria Muñoz i Pep Ramis, codirectors artístics de Mal Pelo i editors de Swimming Horses

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x