Presentació de vídeos a L’animal a l’esquena

El centre de creació L’animal a l’esquena presenta aquest dimecres 30 de maig a les 22 hores un programa de vídeos presentat per Toni Serra dins el programa de Revolucionary Bodies, projecte de col·laboració en xarxa liderat per l’associació Carovana de Sardenya que va començar l’agost del 2011 que finalitza els dies 30, 31 de maig i 1 de juny de 2012 amb el programa Cos i Revolució, proposat per L’animal a l’esquena, Celrà, Catalunya.

Revolutionary Bodies s’inicia amb la voluntat de generar moments de trobada entre creadors i artistes convidats, originaris d’Egipte, Tunísia, Sardenya i Catalunya, per a explorar i reflexionar sobre els processos de transformació social i sobre el cos com a instrument de recerca de llibertat. A través de l’experimentació de nous llenguatges, es torna a una visió de l’art en la que aquest, lluny de ser únicament un entreteniment, esdevé una eina per als processos de democratització, assumint un paper estratègic de testimoni.

Dins d’aquest programa hi ha activitats obertes al públic que inclouen dos passis d’obres àudio-visuals amb presentacions a càrrec de Tahar Chikhaoui, que va tenir lloc ahir, i de Toni Serra, avui 30 de maig. Ponències dels participants al Centre Cultural de La Mercè, Girona, 31 de maig. Presentacions escèniques a L’Ateneu de Celrà, 1 de juny, així com altres propostes instal·latives i expositives que podran ser visitades del 29 de maig a l’1 de juny, tan a L’Ateneu de Celrà com a L’animal a l’esquena.

Més informació AQUÍ

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x