Convocatòria per trobar Coreògraf i Media Artist/Creative Coder per participar al programa europeu LÉIM

per LEIM

La proposta guanyadora, “Structural Soliloquies” de la xipriota Maria Philippou, és un nou projecte creatiu i interactiu que explora la intersecció entre dansa i arquitectura i que serà produït pel Mercat de les Flors en el context del Festival IDN al febrer 2015.

Liderat per Dance Ireland (IE) en col·laboració amb el Consorci Mercat de les Flors/Centre de les Arts de Moviment (ES), CSC / Bassano del Grappa (IT), Dance House Lemesos (CY) i TanzHaus nrw Düsseldorf (DE), el programa LEIM dóna l’oportunitat d’emprendre un programa de desenvolupament professional en el camp de la dansa en col·laboració amb organitzacions que compten amb una llarga experiència en el sí de la Unió Europea.

En el marc d’un procés d’aprenentatge continu, el projecte LÉIM fomenta l’intercanvi i l’acompanyament als joves artistes participants per part de les diverses cases de dansa implicades.

Les bases de la convocatòria per al coreògraf les trobareu aquí

Les bases de la convocatòria per al Media Artist/Creative Coder les trobareu aquí

La data límit per a la presentació de candidatures és el diumenge 2 de novembre

Totes les propostes s’han d’enviar a leim@mercatflors.cat

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x