Nova edició del MOV-S

Arrenca la cinquena edició de MOV-S, una iniciativa del Mercat de les Flors que té com a objectiu construir ponts d’unió entre artistes i organitzacions de dansa i les arts del moviment amb la finalitat d’establir vies naturals de trobada i col·laboració.

En aquesta ocasió, es proposa un projecte nòmada d’acció col·lectiva que es desenvoluparà en un període de dos anys a través de varis territoris iberoamericans en una sèrie de seminaris vinculats a festivals locals i en els quals s’abordarà el tema de l'”Articulació”.

La primera parada en el recorregut és un seminari tancat que tindrà lloc a Galícia de l’11 al 13 de març de 2014 i que resulta d’un procés de curadoria col·lectiva en el qual van participar una vintena d’agents del territori. L’objectiu de dit seminari, que coincideix amb la celebració del festival ALT de Vigo, és activar un espai de joc en el qual aflorin noves relacions a partir d’afinitats, en el qual pensar col·lectivament sobre l’articulació amb els contextos, les comunitats, les institucions, les infraestructures, les tecnologies i els mitjans de comunicació.

MOV-S continuarà el seu trajecte amb una trobada a Bilbao, entre el 30 de maig i l’1 de juny, en el marc de l’Encuentro de Nuevas Formas Escénicas 3, 2, 1 d’Alhóndiga Bilbao.

Més informació: www.mov-s.org

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x