Nova edició del laboratori de creació NU2’s, ‘Filmar la dansa’

Del 18 al 31 de desembre tindrà lloc la novena edició del laboratori que organitza NU2’s, associació per a la creació, en col·laboració amb els centres de creació L’Animal a l’esquena i el Graner/Mercat de les Flors.

Aquest laboratori anual enguany tractarà de com filmar una coreografia originalment pensada per a l’escenari. El laboratori es desenvoluparà en dues etapes, la primera a L’Animal a l’esquena a Celrà (Girona) del 18 al 21 de desembre, i la segona al Graner (Barcelona) del 27 al 31 de desembre de 2013.

Hi participaran els realitzadors Francesc Sitges-Sardà, Elisabeth Prandi, Albert Vidal i Núria Font i els coreògrafs Claudi Bombardó, Roberto Olivan, Àngels Margarit, María Muñoz i Pep Ramis.

Els laboratoris de NU2’s tenen com a objectiu analitzar i practicar la relació entre la dansa, les imatges en moviment i les tecnologies digitals.

Trobareu tota la informació AQUÍ
Interessats a participar-hi, contacteu amb info@nu2s.org

NU2’s associació per a la creació té el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona.

D’altra banda, la directora de NU2’s Núria Font realitzarà una conferència al Museo Centro de Arte Reina Sofia en el marc de l’exposició Mínima resistencia: Entre el tardomodernismo y la globalización: prácticas artísticas durante las décadas de los 80 y 90. Danza en los 80. Actividades Paralelas. Més informació AQUÍ

 

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x