Concurs per escollir el coreògraf del projecte educatiu i artístic TOT DANSA-Jornada Jove de Creació Artística 2014

Aquest any el projecte compta amb la participació extraordinària de l’OBC

TOT DANSA és un projecte intrínsecament educatiu i de pràctica artística adreçat a alumnes de secundària i batxillerat de Barcelona, que té per finalitat introduir, promoure i donar a conèixer el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove. Avui compta amb la plena implicació i el compromís de les tres institucions promotores -Mercat de les Flors, IMEB i Institut del Teatre-, que procuren també la suma d’altres institucions com és el cas de l’OBC per a l’edició d’enguany.

Se seleccionarà un coreògraf per a què durant el període de gener a juny de 2014 es faci càrrec de la formació del professorat dels centres d’ensenyament secundari, del procés de creació i de la direcció de la mostra del resultat final a l’escenari del Mercat de les Flors amb la participació extraordinària de l’OBC, el 5 de juny de 2014.

DESCARREGUEU-VOS LES BASES AQUÍ

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x