L’Arts Santa Mònica dedica una mostra a l’artista Marcel•lí Antúnez Roca

Amb el nom de SISTEMATÚRGIA. Accions, dispositius i dibuixos, la mostra aplega tot l’univers creatiu d’aquest artista fonamental de l’escena catalana contemporània. Aquesta exposició es podrà veure del 4 de febrer al 6 d’abril de 2014.

Marcel·lí Antúnez Roca presenta amb aquesta exposició una mostra del seu univers creatiu a partir dels projectes realitzats en els darrers 30 anys. El concepte central del projecte és la seva metodologia, la Sistematúrgia; entesa com una dramatúrgia de sistemes computacionals aquesta ens proposa un procediment híbrid que combina, entre altres, elements audiovisuals, interfícies corporals i elements robòtics que es manifesten en forma de performances i instal·lacions interactives.

La Sistematúrgia afecta no només la manera interactiva de la reproducció de les obres sinó també el seu procediment creatiu. És des d’aquesta perspectiva que l’exposició mostra des dels elements preliminars, tals com certes tipologies de dibuix, fins a una gran selecció de les instal·lacions i algunes de les seves performances.

Marcel·lí posa de relleu, per primera vegada en aquesta exposició i en un espai destinat a aquest propòsit, alguns dels seus prototips, tan interfícies com robots que conformen aquest univers sistematúrgic.

Al llarg del període de l’exposició també es mostrarà el procés de creació d’una peça site specific, el Mural SADDi que es realitzarà a l’escala d’Arts Santa Mònica.

La mostra celebra un extens programa d’activitats relacionades amb l’exposició: hi haurà accions en viu i d’altres activitats complementàries, com passis de films o jornades teòriques i comptarà amb alguns convidats que han col·laborat al llarg d’aquests anys amb Marcel·lí Antúnez Roca.

El Mercat de les Flors és col·laborador d’aquesta exposició.

Més informació AQUÍ

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x