La Dansa s’Apropa a la gent gran

El Mercat de les Flors col·labora amb Apropa Cultura en el programa per a la Gent Gran de les residències municipals

Des d’aquest passat gener i fins finals de 2023 hi ha previst desenvolupar el programa La Dansa s’Apropa, un projecte de dansa per a persones grans que viuen a residències, sector molt afectat durant la pandèmia. La iniciativa neix d’un encàrrec a Apropa Cultura de l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS) de l’Ajuntament de Barcelona per a les quatre residències municipals (Josep Miracle, Francesc Layret, L’Onada Guinardó i Fort Pienc). Les professionals i col·laboradores d’Apropa Cultura, Sonia Gainza, Tere Pérez i Susana Pérez, han dissenyat el projecte La Dansa s’Apropa en col·laboració amb el Mercat de les Flors. Un equip de coreògrafs i ballarins format per Toni Mira, Clàudia Solano, Magdalena Garzón, Montse Iranzo, Elia Genís i Diana Gadhis proposen sessions de dansa a aquests centres amb la finalitat de millorar l’estat d’ànim, treballar processos cognitius i augmentar les relacions interpersonals. Les persones destinatàries tenen una mitjana de 85 anys i sovint presenten dificultats cognitives i de mobilitat.

Els valors que impulsen aquest projecte es troben també en els fonaments de les línies del programa social i educatiu que el Mercat de les Flors desenvolupa com un dels eixos del seu programa principal.

         

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x