La coreògrafa Sònia Gómez, seleccionada per al TOT DANSA 2019

El concurs per a la selecció del coreògraf del TOT DANSA 2019 s’ha resolt a favor de Sònia Gómez.

Organitzat conjuntament per l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, l’Institut del Teatre i el Mercat de les Flors, TOT DANSA es dirigeix als centres d’educació secundària i de batxillerat públics. Té com a objectiu donar a conèixer al públic jove -i des del seu propi context de centre i professorat-, codis i pràctiques del llenguatge del moviment i la dansa contemporània. Durant tot l’any, el coreògraf seleccionat es fa càrrec de la formació del professorat, del procés de creació i de la direcció de la mostra del resultat final a l’escenari del Mercat de les Flors el 6 de juny de 2019.

Sònia Gómez fa una aposta pels elements i estratègies singulars del llenguatge escènic d’avantguarda posats al servei d’un projecte artístic-pedagògic en el context escolar. Així mateix, es destaquen els valors que l’artista posa en joc a l’hora d’abordar el procés i construcció de la proposta en conjunció amb alumnat, professorat i direcció artística. La creadora merita també per una trajectòria molt notable, i sempre amb un personalíssim llenguatge multidisciplinar.

Sònia Gómez

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x