La coproducció del Mercat ‘InTarsi’, Premi MAX al Millor Espectacle Revelació

L’espectacle InTarsi, de la COMPANYIA DE CIRC “eia”, del qual el Mercat n’és coproductor, ha rebut el Premi MAX al Millor Espectacle Revelació en la vintena edició d’aquests premis concedits anualment als professionals del teatre i de la dansa d’Espanya per iniciativa de la Societat General d’Autors i Editors, la Fundación Autor, l’Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (Inaem) i l’ICAS (Instituto de la Cultura y las Artes).

Amb aquesta creació, que es va presentar al Mercat el 2016 i que podrem gaudir de nou pels volts de Nadal 2017 a les nostres sales, els membres de la companyia afirmen que “considerem el públic com a acompanyant i no com a espectador, convidant-lo a impregnar-se del nostre imaginari” per tal de compartir una experiència humana.

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x