Joan Català i Los Galindos, premis Zirkolika d’enguany que podrem veure al Mercat

La companyia Los Galindos ha obtingut el premi al millor espectacle de circ de carpa pel muntatge que presenten en una iurta, un homenatge a les ancestrals cultures nòmades i als oficis artesanals; Maiurta es podrà veure al Mercat de l’11 al 13 d’abril de 2014.

El premi al millor espectacle de circ de carrer ha recaigut en l’artista Joan Català per l’espectacle Pelat, muntatge que elimina les fronteres entre dansa, circ, teatre i neix de l’observació del treball artesanal i de l’estudi del cos.

I la companyia Animal Religion (Quim Girón i Niklas Blomberg) ha rebut el guardó com a millor companyia novell per Indomador, un espectacle que ens mostra la força incontrolable que tots tenim dins nostre i que ens connecta amb la nostra animalitat més profunda.

Les tres peces formen part de la programació de circ que es podrà veure al Mercat el proper mes d’abril.

més info de Pelat AQUÍ
més info de Maiurta AQUÍ

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x