Ja han començat les sessions de prova pel projecte europeu Map to the Stars!

Map to the Stars, el projecte col·laboratiu entre ICK-Amsterdam, Explora-Roma, Ballet de Marseille i el Mercat de les Flors, ha iniciat les primeres sessions de prova en algunes escoles, on els mestres i els alumnes han pogut descobrir els materials per dur la dansa a l’aula a través d’una aplicació digital, que per ara està en un circuit tancat.

A casa nostra són 4 les escoles vinculades al Mercat de les Flors on s’estan duent a terme les primeres proves: l’Escola Verdaguer, Els Pins, Milenari de Cardedeu i Els Alocs de Vilassar. La complicitat d’aquestes escoles i dels seus professionals és clau per fer avançar el desenvolupament de l’aplicació, que al llarg de tot el curs es provarà i reescriurà per ajustar el seu contingut, i el proper curs ja estarà disponible per a tota la comunitat educativa.

El treball de Map to the Stars va iniciar-se al setembre de 2017 amb representants d’Il Museo dei Bambini de Roma, el Ballet National de Marseille, el centre de creació ICK d’Amsterdam i el Mercat de les Flors de Barcelona, sota la direcció artística general d’Eric Minh Cuong Castain. Map to the Stars té la voluntat d’oferir eines educatives i participatives entorn al moviment corporal per col·locar el cos en relació als àmbits temàtics escolars i així ampliar les possibilitats expressives del nen.

Aquí en podeu veure alguns dibuixos de la primera experiència a l’Escola Verdaguer que van fer els alumnes de 4t en crear la seva pròpia partitura de dansa:

 

 

 

 

 

web Map to the Starts

 

Projecte amb suport de la Unió Europea-Creative Europe

  

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x