#FF8o segona edició

Per segon any consecutiu, el Graner-Mercat de les Flors i el Festival Temporada Alta segueixen i amplien la seva col·laboració amb el projecte #FF80.

El projecte #FF80 es configura al voltant de la creació contemporània i de la mobilitat artística i per aquest motiu s’hi inclouen diferents accions per poder debatre, reflexionar i trobar punts de connexió i rutes de treball futures que afavoreixen els recorreguts creatius.

La trobada a porta tancada de 48h en una masia amb els creadors implicats al projecte és el punt de partida per parlar de com construir, de manera conjunta, llaços de producció que possibilitin processos de creació futurs. Enguany, i degut a un treball continuat de diferents plataformes i agents culturals independents, el focus de treball geogràfic serà Llatinoamèrica, en efervescència cultural i amb diferents agents culturals disposats a establir ponts de treball conjunts. Es parlarà de com contactar amb Llatinoamèrica i com es poden generar nous formats de circulació de pensament, de processos i metodologies, des de la dansa i les noves dramatúrgies.

#FF80 convida certs programadors internacionals que estan interessats en realitzar un seguiment i acompanyament a mig termini d’alguns dels projectes futurs dels creadors implicats (amb col·laboració amb l’Institut Ramon Llull). En aquesta segona edició els programadors, agents culturals i teòrics convidats venen en representació de Festivals o estructures de Mèxic, Xile i Uruguai.

Finalment, i dins la programació de la setmana de creació contemporània, es presenten a Temporada Alta 5 propostes de creadors implicats en el projecte #FF80 del 21 al 24 de novembre: Marcos Morau + Lali Ayguadé / El Conde de Torrefiel / Guido Sarli / Roser López Espinosa i Pere Faura (work in progress d’una nova proposta que compta amb el suport de la Fundació Catalunya – La Pedrera).

A través d’aquestes accions es pretén poder debatre i reflexionar sobre el moment actual de la creació contemporània escènica i més concretament en l’àmbit de la dansa i  trobar noves rutes i dinàmiques de treball per potenciar la mobilitat artística i els processos creatius de llarg recorregut.

Trobaràs el projecte complet AQUÍ

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x