Fem ballar la coreografia de ‘Rosas danst Rosas’ als Instituts de Secundària

La companyia belga Rosas, dirigida per Anne Teresa De Keersmaeker, ha desenvolupat un projecte per a totes aquelles persones interessades en participar: es tracta de repetir uns fragments de la seva emblemàtica peça Rosas danst Rosas, fragments que la companyia rep i selecciona per a la seva web. La idea de la transmissió de la dansa es concreta en aquesta acció, que el Mercat recull i proposa a un seguit d’Instituts públics de Secundària de Barcelona.

Així doncs la ballarina i formadora de la companyia Rosas Fumiyo Ikeda ha ensenyat aquesta coreografia a 4 coreògrafes seleccionades pel Mercat de les Flors que al seu temps ensenyaran aquesta pauta coreogràfica a alumnes dels Instituts durant 4 dies. Aquests Instituts són el Domènech i Muntaner (amb la professora Lali Vidal i coreògrafa Nathalie Labiano); l’Institut Doctor Puigvert (amb la professora Montse Ciuró i la coreògrafa Raquel Gualtero); l’Institut Emperador Carles (amb la professora Rosa Maria Plana i la coreògrafa Dory Sánchez); l’Institut Narcís Monturiol (amb la professora Carmen Castro i la coreògrafa Mireia de Querol). A més a més participa també l’Institut del Teatre amb els Alumnes dels conservatori professional de la dansa i alumnes del conservatori superior de dansa.

Rosas danst Rosas va ser estrenada l’any 1983 i va esdevenir una referència per a la dansa contemporània. Ara la companyia Rosas ha tornat a representar-la i podrem veure-la al Mercat de les Flors del 5 al 8 d’octubre.

El resultat final es podrà veure a l’atri de l’Institut del Teatre el proper 3 d’octubre al matí.

 

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x